Приголомшливо смачні свинячі реберця в духовці

Свинячі реберця в духовці - простий рецепт Кулінарія

Свинячі реберця стали постійною стравою в святковому і звичайному меню. Варіантів приготування безліч, залежить від смаку і фантазії. Їх можна готувати в мультиварці, на сковороді, але мова піде про класичний спосіб – запіканні в духовці. Смак виходить відмінний. Головне знати деякі секрети і правильно застосувати їх в процесі приготування.

Основний інгредієнт страви – свинячі ребра.

Для маринаду потрібні такі продукти:

  • сацибелі;
  • майонез, соєвий соус;
  • гірчиця;
  • кетчуп;
  • мед.

Кроки приготування:

Підготувати маринад, змішавши всі перераховані продукти в одній ємності.

Реберця порізати і залити маринадом;

Ємність накрити кришкою і поставити на полицю холодильника мінімум на 6 годин;

Викласти реберця на деко, спеціальну форму і поставити в духовку, температура в якій повинна становити не менше 180 градусів.

Час запікання залежить від способу приготування: в фользі страва повинна готуватися майже 35 хвилин. Головне, щоб реберця не пересушилися і залишалися соковитими. На деку досить для повної готовності 30 хвилин.

Rate article
Залишити відповідь