Пишні і смачні вергуни: Готуються дуже швидко

Кулінарія

Вергуни виходять надзвичайно смачними – пишними і м’якими. Всі будуть в захваті. Збережи рецепт!

Складові

  • ✓ борошно
  • ✓ стакан кефіру
  • ✓ 1-2 яйця
  • ✓ 0,5 склянки цукру
  • ✓ 1 пакетик розпушувача (на 0,5 кг борошна)

Рецепт приготування

Замісити не дуже круте тісто.

Накрити рушником дати йому полежати хвилин 30, не менше.

Потім розгортаємо прямокутник, нарізаємо на смужки, в середині смужки зробіть надріз.

Через цей надріз виверніть всередину тісто.

Смажити на олії до золотистого кольору з обох сторін.

Поки вони гарячі, посипте їх цукровою пудрою.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий