Перестань переводити філе на відбивні! Ця м’ясна страва в рази смачніша і набагато ситніша

Кулінарія

Є продукти, з якими навіть найпростіша страва буде гідною панського столу. Одна з них – свинина. Досить додати апельсин або чорнослив, щоб улюблене м’ясо стало ще соковитіше, смачніше і ароматніше. Картопля, макарони і гриби зроблять його неймовірно ситним. А кисло-солодкий соус перетворить свинину в зірку столу.

І хоча пальчики зі свинини з огірком і сиром – варіант скромніший і бюджетний, ніж перераховані вище варіанти, його смакові якості ніяк не поступаються. Приємно, коли є що подати до звичного гарніру, не витративши при цьому піввечора на кухні. Якщо це ваша мрія, готуйте за нашим рецептом.

Складові

  • Свинина 500 г
  • Мариновані огірки 2-3 шт.
  • Твердий сир 100-130 г
  • Лимонний сік 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування

Помийте м’ясо. Обсушити його. Наріжте тонкими пластами.

Помістіть кожен між смужками харчової плівки. Відбийте м’ясо.

Поперчіть його. Полийте лимонним соком.

Після складіть в одну ємність і відставте в сторону маринуватися на півгодини.

Розріжте кожен огірочок уздовж на чотири частини. Твердий сир наріжте невеликими брусочками. Посоліть відбите м’ясо і ще раз поперчіть його.

Візьміть 1 шматок м’яса. Розкладіть його на обробній дошці. Викладіть сирний брусочок і шматочок огірка. Загорніть начинку, формуючи рулетик. Обмотайте його нитками. Якщо немає спеціальної нитки, просто закріпіть за допомогою зубочисток.

Розігрійте масло. Обсмажте сформовані рулетики з обох сторін.

Виставте температуру духовки на 180 ° С.

Складіть рулетики у форму для запікання. Поставте в духовку ще на 12 хвилин.

Об’єднати його з сиром і маринованим огірком – одна з кращих ідей. Закуска такого формату ідеально впишеться і в святкове меню. Мотайте на вус і друзям розповідайте.

Оцените статью
Добавить комментарий