Парові вареники з м’ясом. Люблю їх зі сметаною або шкварками!

Парові вареники з м'ясом - рецепт приготування Кулінарія

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода тепла, 400 мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 1 ч.л;
  • дріжджі живі, 25 г або 1 ч.л. сухих швидких;
  • борошно, приблизно 4 склянки (по 300 г).

Для приготування начинки візьміть:

  • – свиняче м’ясо, можна лопатку;
  • – цибулю за смаком;
  • – сіль і спеції за смаком.

Процес приготування

З’єднуємо всі інгредієнти, борошно заздалегідь просіюємо, вимішуємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.

М’ясо відварюємо з сіллю і спеціями. Охолоджуємо і прокручуємо через м’ясорубку.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на соняшниковій олії, з’єднуємо з фаршем, солимо і додаємо в нього спеції за смаком.

Тісто викладаємо на робочу поверхню з борошном, скачуємо в ковбаску, ріжемо на порційні шматочки і кожен розкачуємо в коржик, формуємо вареники з начинкою.

Можна відварювати на пару в мультиварці або за допомогою каструлі, поставивши на неї форму для варіння на пару або зав’язавши марлею.

У будь-якому випадку, час варіння однієї порції вареників, становить 7 – 8 хвилин. Смачного!

Парові вареники з м'ясом. Люблю їх зі сметаною або шкварками!

Rate article
Залишити відповідь