Овочева ікра з морквою “щедра грядка”

Кулінарія

Складові:

  • морква – 2 кг,
  • помідори – 3 кг,
  • цибуля – 1 кг,
  • буряк – 1 кг,
  • солодкий перець – 3 штуки,
  • гіркий перець – 1 штука,
  • соняшникова олія – 800 мл,
  • цукор – 1 склянка,
  • сіль – 3 ст.л.,
  • оцет 70% – 1 ст.л.

Приготування

Моркву, буряк і цибулю пропускаємо через м’ясорубку, додаємо соняшникову олію, цукор, сіль.

Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні протягом 2 годин, періодично помішуючи.

Перед завершенням варіння додайте оцет.

Ікру гарячою розкладаємо в стерилізовані банки, відразу закатуємо і перевертаємо догори дном, потім вкутуємо до повного охолодження. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий