Неможливо не закохатися!
Складові:
- полуниця – 1/2 кг
- квадратне пісочне печиво – 300 г
- вершки середньої жирності – 2 склянки.
- цукрова пудра – 1/4 склянки
- цукор – 1 ст. л .
- ванільний цукор – 1 пакетик
- сіль – 1/4 ч. л.
Приготування:
Миємо та чистимо полуницю від хвостиків.
Жменя відкладаємо ягід в сторону для прикраси.
Іншу ягоду нарізаємо пластинками і змішуємо з цукром.
Збиваємо вершки до утворення щільної піни і підсипає поступово цукрову пудру, сіль і ванільний цукор.
Застеляємо форму харчовою плівкою або пергаментом. Викладаємо половину печива в 1 шар, потім розподіляємо 1/3 нарізаних ягід.
Змащуємо щедро ягоди вершками, потім викладаємо ще 1 шар печива, полуниці і вершків.
Прикрашаємо верх десерту ягодами, боки торта змащуємо залишками вершків.
Розміщуємо десерт в морозилку на 3-4 години.
Смачного!