Ось уже багато років цей салатик залишається найулюбленішим в нашій родині!

Кулінарія

На 9 літрових банок

Складові для розсолу:

  • 3 літри води
  • 3 ст л солі
  • 7 ч л цукру

Закип’ятити, влити 1 стакан 9% оцту! Зняти з вогню і охолодити.

На дно банок кладемо по 1-2 лаврового листку, 5-6 шт перцю горошком.

Потім шарами складати помідори (у мене пішло близько 4,5 кг) ріжемо на 4 частини.

Цибулю (середніх 10 головок) ріжемо півкільцями, болгарський перець (10 шт середніх) півкільцями.

2 пучка петрушки подрібнюємо. Заливаємо остиглим маринадом.

Стерилізуємо 7 хвилин з моменту закипання. Закрутити. Закутуємо в тепло на добу!

Оцените статью
Добавить комментарий