Ніжний, солодкий, соковитий і дуже смачний оселедець по-голландськи: рецепт в банці

Кулінарія

Візьміть на озброєння рецепт: оселедець по-голландськи. Такі банки спустошуються за раз! Ця рибка зі столу змітається в першу чергу. Раджу дуже!

Інгредієнти:

  • Оселедець свіжоморожений – 2 шт.,
  • Цибуля – 2 шт.,
  • Лимон – 0,5 шт.,
  • Цукор – близько 6 ч.л.,
  • Сіль – 4 ч.л.,
  • Морква – 1 шт.,
  • Лавровий лист – 10-12 шт.,
  • Чорний перець – 8-10 горошин (крупно-мелених)
  • Вихід: дві 0,5 л банки (4-6 порцій)

Приготування

Лимон нарізаємо тонкими кружечками.

Морква тремо на крупній тертці. Цибулю нарізаємо кільцями.

Викладаємо шарами в банку: на дно – кілька кілець цибулі, лавровий лист, щіпку моркви, шматочок лимона, 0,5 ч.л. цукру, дрібку перцю і солі. Зверху – шар оселедця. Потім знову овочі і спеції.

І так, чергуємо шарами, періодично придавлюючи, поки не доберемося до самого верху банки. Тепер закриваємо щільною кришкою і відправляємо в холодильник.

На другий-третій день оселедець готовий.

Приготований таким чином оселедець виходить ніжний, солодкий, соковитий і дуже, дуже смачний.

При подачі можна полити олією і злегка посолити.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий