Ніжні як пух, сирні булочки за 15 хвилин

Кулінарія

Ці повітряні і дуже смачні булочки готуються за лічені хвилини.

Записуємо рецепт!

Інгредієнти

  • Сир – 250 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Сіль – 1 трісок.
  • Ванілін – 2 г
  • Розпушувач – 12 г
  • Борошно – 250 г
  • Молоко – 2 ст. л.

Рецепт приготування

Розітріть яйця з цукром, ваніліном і сіллю. Змішайте з сиром.

Всипте просіяне борошно з розпушувачем, замісіть м’яке тісто. Воно повинно трохи липнути до рук.

Застеліть деко пергаментом. Змастіть його олією.

Намочіть руки холодною водою. Сформуйте булочки невеликого розміру. Викладіть їх на деко. Готуйте в розігрітій до 190 ° C духовці 12 хвилин.

Змастіть булочки молоком за допомогою кулінарної кисті. Присипте цукром. Поставте випічку знову в духовку на 3-5 хвилин.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий