Неймовірно смачна і дуже легка в приготуванні випічка: тарталетки з сиром і ягодами

Тарталетки з сиром і ягодами - детальний рецепт Кулінарія

Складові

  • 200 г домашнього сиру середньої жирності
  • 1 упаковка (500 г) листкового тіста
  • 4 столових ложки цукру
  • пакетик ванільного цукру
  • 1 яйце
  • ягоди (свіжі або заморожені, наприклад, смородина, малина, чорниця)

Рецепт приготування тарталеток

Розкласти розморожене тісто на присипаний борошном столі і злегка розкачати.

Чашкою або склянкою вирізати заготовки тарталеток.

Деко застеліть папером для випічки і покладіть заготовки на відстані 2 см один від одного.

Сир збити з 3 столовими ложками цукру, додати ванільний цукор.

Надавити на кружечки виїмкою меншого діаметру (акуратно, щоб тільки зробити обрис меншого кола).

Викласти збитий сир і ягоди, не виходячи за межі внутрішнього кола.

Збити яйце, додати 1 столову ложку води, збити і змастити краї виробів і посипати цукром.

Випікати в розігрітій до 180 С близько 15-20 хвилин до зарум’янювання. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь