Налисники без борошна з сиром

Кулінарія

Налисники з сиром я вперше спробувала на весіллі у друга, яка була в селі. Їх смак підкорив мене назавжди.

Після весілля я роздобула рецепт цих чудових налисників, і тепер сама радую свою сім’ю цим дивом.

Готуються вони на молоці і крохмалі, виходить тоненькі, ніжні й ароматні, по-домашньому теплі і дивно смачні!

Складові

  •  Яйця – 5 штук;
  •  молоко – 0,5 літра;
  •  крохмаль – 5 столових ложок;
  •  сіль, цукор за смаком;
  •  соняшникову олію – 1 столова ложка.

Начинка:

  •  Сир – 300 грам;
  •  яйцем – 1 штука;
  •  цукор за смаком;
  •  можна родзинки, мак додати.
  • Сметана і масло для змазування налисників.

Рецепт приготування

Вінчиком збиваємо яйця з цукром.

Потім додаємо крохмаль, розтираючи із цукром і яйцем, щоб не було грудочок.

Потім вливаємо молоко, соняшникову олію і перемішуємо. Даємо постояти 15 хвилин і починаємо смажити.

Перший раз сковороду змащуємо соняшниковою олію або шматочком сала, і починаємо смажити налисники. розподіляючи тісто по всій сковороді. Смажити тільки з одного боку!

Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, родзинки.

На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо (або конвертиком), можна просто трубочкою.

Складаємо налисники в каструльку або горщик, перемазуючи шари намазкою і розтопленим вершковим маслом.

Відправляємо на 10-15 хвилин в духовку.

Тісто виходить рідким, ТАК І МАЄ БУТИ, нічого більше додавати не потрібно. У вас все обов’язково вийде! Рецепт цих налисників без борошна, і в цьому їх принадність!

Аромат, буде на весь будинок! Божественний смак цих налисників підкорить серця навіть великих гурманів!

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий