Мої домашні рогалики з повидлом виходять на-а-багато смачніші магазинних.
Тісто дуже ніжне, розсипчасте і легке одночасно.
Для начинки можна використовувати повидло або домашній мармелад.
Складові:
- 400 грам сиру:
- борошно – 1,5-2 склянки;
- цукор – 100 г;
- 50 грам масла (або маргарину;
- яйце – 1 штука;
- сметана – 1 ст.л .;
- розпушувач для тіста – 11 г;
- пакетик ваніліну.
Для начинки:
- 300 грам повидла;
- чайна ложка цукрової пудри або цукор для посипання.
Покроковий рецепт
Масло перетріть з цукром, додайте сир, яйце, сметану, ванілін і розпушувач.
Потім додайте борошно і замісіть м’яке тісто.
Тісто розкачати в пласт, і наріжте його трикутниками.
На кожен трикутник покласти шматочок мармеладу або повидла, скрутіть трубочкою.
Випікайте рогалики в духовці при температурі 180 ° С – 20-25 хвилин.
За 5 хвилин до готовності посипте рогалик цукром.
А якщо пудрою будете присипати, тоді, коли дістанете рогалики з повидлом з духовки.
Смачного!