Найніжніші рогалики з повидлом на раз-два-три

Кулінарія

Мої домашні рогалики з повидлом виходять на-а-багато смачніші магазинних.

Тісто дуже ніжне, розсипчасте і легке одночасно.

Для начинки можна використовувати повидло або домашній мармелад.

Складові:

  • 400 грам сиру:
  • борошно – 1,5-2 склянки;
  • цукор – 100 г;
  • 50 грам масла (або маргарину;
  • яйце – 1 штука;
  • сметана – 1 ст.л .;
  • розпушувач для тіста – 11 г;
  • пакетик ваніліну.

Для начинки:

  • 300 грам повидла;
  • чайна ложка цукрової пудри або цукор для посипання.

Покроковий рецепт

Масло перетріть з цукром, додайте сир, яйце, сметану, ванілін і розпушувач.

Потім додайте борошно і замісіть м’яке тісто.

Тісто розкачати в пласт, і наріжте його трикутниками.

На кожен трикутник покласти шматочок мармеладу або повидла, скрутіть трубочкою.

Випікайте рогалики в духовці при температурі 180 ° С – 20-25 хвилин.

За 5 хвилин до готовності посипте рогалик цукром.

А якщо пудрою будете присипати, тоді, коли дістанете рогалики з повидлом з духовки.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий