Найкращий рецепт кабачковий оладок. Тепер готую тільки так!

Кулінарія

Набридли звичайні млинці та оладки, хочеться щось новенького? Тоді наступний рецепт вам. Ви дізнаєтеся, як приготувати ніжні і смачні оладки з кабачків.

За турецькому рецептом в ці оладки кладуть велику кількість зелені і ще додають вершковий сир. Бажано використовувати для приготування страви молоденькі кабачки, також можна скористатися цукіні.

Для оладок вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Молоді кабачки – 800 грам
  • Ріпчасту цибулю – 2 головки
  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Борошно – півсклянки
  • Вершковий сир – 200 грам
  • Зелень: петрушка, кріп
  • Сіль додайте за смаком
  • Оливкова олія – ​​3 столові ложки
  • Сметана – 1 стакан
  • Три зубчики часнику

Етапи приготування оладок:

Помийте кабачки, поріжте на шматочки, які потім натріть на тертці. Після протерті кабачки можна посолити і залишити на двадцять хвилин. Це потрібно, щоб кабачки виділили з себе весь сік, який потім потрібно буде прибрати.

Цибулю, петрушку і кріп порізжте і відправте їх до натертих кабачків. Збиті яйця додайте до кабачків із зеленню.

Тепер можна натерти сир і так само його додайте в суміш до кабачків, потім додайте борошно і розпушувач.

Оладки можна смажити, для повного прожарювання буде досить по три хвилини з кожного боку.

Щоб позбутися від надлишків олії, оладки після смаження покладіть на серветки.

Оцените статью
Добавить комментарий