Найпопулярніша зимова закуска – салат-соус «Анкл-Бенс по домашньому»

Анкл-Бенс по домашньому - рецепт приготування Кулінарія

Обов’язково приготуйте!

Складові:

  • кабачки – 2 кг
  • помідори – 2,5 кг
  • часник – 200 г
  • солодкий перець – 1 кг
  • сіль – 2 столові ложки з верхом
  • цукор – 200 г
  • соняшникова олія – 200 г
  • 9% -ний оцет – 100 г.

Приготування:

Пропускаємо помідори з часником через м’ясорубку.

Нарізаємо кабачки маленькими кубиками і змішуємо з помідорами.

Додаємо сіль, цукор і соняшникову олію.

Тушкуємо півгодини, потім додаємо нарізаний соломкою перець і оцет.

Даємо масі покипіти 20 хвилин, потім розкладаємо в стерилізовані банки. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь