Медовик без розкачування коржів! Найпростіший рецепт: без вистоювання і замісу

Медовик без розкачування коржів - рецепт приготування Кулінарія

Це швидкий рецепт медовика з маковим наповнювачем, дуже простий і смачний.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 1 стакан;
  • мед – 2 ст.л;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 470 г;
  • сметана – 500 г;
  • масло вершкове – 25 г;
  • молоко – 3 ст.л;
  • сода – половина ч.л;
  • мак – 3 ст.л;
  • какао – 3 ч.л;
  • горіхи волоські – 20 г.

З’єднуємо яйця з цукром (2/3 склянки), медом, содою і сметаною (200 г). Вимішуємо масу і всипаємо мак, перемішуємо.

Форму для випікання змащуємо маслом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо корж близько 40 хвилин.

Остуджуємо і ріжемо на 4 коржа.

З’єднуємо сметану і третину склянки цукру, збиваємо і змащуємо коржі, формуючи торт.

Змішуємо всі інгредієнти для глазурі (без горіхів) і варимо крем на водяній бані до загустіння.

Поливаємо торт, коли глазур стане дуже в’язкою, посипаємо подрібненими горіхами.

Медовик без розкачування коржів! Найпростіший рецепт: без вистоювання і замісу

Rate article
Залишити відповідь