Маринад для курки з простих інгредієнтів, який застосовують в ресторанах: м’ясо виходить соковитим і м’яким

Маринад для курки - відмінний рецепт Кулінарія

Нічого складного і важкодоступного в маринаді немає, але м’ясо виходить неймовірно соковитим і ніжним, при цьому утворюється ароматна і хрустка скоринка зовні.

Для приготування курочки в маринаді знадобиться:

  • Курка – 1 тушка, вага близько 1,5 кг
  • Імбир – невеликий шматочок
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Паприка мелена – 1 ст.л.

Приготування

Імбир натріть на дрібній насадці від терки, всього повинно бути близько 2 ст.л. імбиру (вже натертого).

До імбиру додайте паприку, видавіть часник, соєвий соус, перемішайте все.

Курку потрібно обробити навпіл, її потрібно надрізати по спині і розкласти в форму навпіл.

Залийте соусом курочку і залиште її маринуватися на 15 хвилин, після чого переверніть її на іншу сторону і знову залиште хвилин на 15.

Маринад для курки з простих інгредієнтів, який застосовують в ресторанах: м'ясо виходить соковитим і м'яким

Тепер, коли вона повністю промаринувалася, поставте її в духовку на 180 градусів, курка буде готова приблизно через годину.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Rate article
Залишити відповідь