Мариновані шампіньйони по-корейськи – мій улюблений рецепт

Мариновані шампіньйони по-корейськи, детальний рецепт Кулінарія

Всім привіт! Сьогодні з Вами приготуємо смачні шампіньйони по-корейськи.

Інгредієнти:

  • Шампіньйони (невеликі) – 500 гр.
  • Червоний болгарський перець – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • Сіль – 2 ч. Ложки.
  • Цукор – 2 ст. ложки. (Можна покласти тільки одну)
  • Оцет 9% – 50 мл.
  • Рослинна олія – 80 мл.
  • Свіжа зелень (будь-яка) – за смаком.
  • Солодка паприка – за смаком.
  • Орегано (за бажанням) – 1 ч. Ложка.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Часник – 6 зубчиків.

Спосіб приготування:

1. У каструлю з киплячою водою відправити шампіньйони і варити рівно 5 хвилин. Потім вийняти шумівкою в глибоку миску.

2. Дві великі цибулини нарізати півкільцями і обсмажити до м’якості на розігрітій сковороді з рослинною олією. Відправити обсмажену цибулю разом з олією в миску до грибів.

3. Болгарський перець нарізати соломкою і відправити до грибів. Так само відправляємо 6 подрібнених зубчиків часнику.

4. Додаємо будь-яку дрібно нарізану свіжу зелень. Я використовувала тільки кріп, але можна взяти кріп, кінзу і базилік.

5. Додаємо 2 ч. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, можна покласти тільки одну. Влити 50 мл. оцту 9% і 80 мл. рослинної олії. Так само додаємо солодку паприку, чорний мелений перець і орегано за смаком. Все ретельно перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на ніч.

Мої грибочки в холодильнику простояли 18 годин. І відкривши харчову плівку, слинки відразу потекли, тому що аромат не передати словами. Грибочки з овочами виходять такими апетитними і смачними, що у нас їх з’їли за один вечір.

Rate article
Залишити відповідь