Мафіни з кабачків і курячим філе – це мабуть самий корисний варіант

Мафіни з кабачків і курячим філе, рецепт приготування Кулінарія

Ніжні, повітряні і вельми легкі в приготуванні – вони стануть не тільки прекрасним доповненням до салату або супу, а й будуть приємним перекусом в будь-якому випадку.

Складові:

  • Кабачок середній – 500 г.
  • Куряче філе – 200 г.
  • Яйце -1 шт.
  • Сир нежирний

Приготування:

Кабачок очистити і натерти на грубій терці, віджати рідину, додати яйце, посолити і добре перемішати.

Куряче філе порізати дрібними кубиками, посолити, посипати спеціями.

Кабачкову масу розподілити по дну і стінкам силіконових формочок. У центр помістити куряче філе.

Посипати натертим сиром.

Поставити запікатися в розігріту духовку до 200 С на 30 хвилин.

Rate article
Залишити відповідь