М’ясо в шубці, перекус на всю сім’ю

Кулінарія

М’ясо в шубці з картоплі, приправленої часником – що може бути смачніше. Страва виходить ситною і дуже ароматною, ви ще можете додати улюблені спеції і зелень.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 2 шт;
  • картопля, 1.5 кг;
  • часник, 2 зубчики;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль, перець, зелень;
  • сметана, 200 г;
  • борошно, 2 – 3 ст.л.

Процес приготування

Куряче м’ясо можна замінити свининою – виходить дуже смачно і святково.

М’ясо ріжемо невеликими скибочками і відбиваємо.

Солимо, перчимо і посипаємо улюбленими спеціями. Ми залишаємо маринуватися.

Картоплю тремо на крупній тертці, змішуємо з подрібненим часником, яйцем, солимо і перчимо, посипаємо спеціями і борошном. Добре перемішуємо.

Для подачі змішайте сметану з часником і рубаною зеленню.

Розігріваємо олію.

На відбивну кладемо шубку картоплі не в товстий шар, перевертаємо і викладаємо на другу сторону.

Обсмажуємо на невеликому вогні з двох сторін до рум’яності.

Подаємо зі сметанним соусом та іншими домашніми соусами, салатами.

Оцените статью
Добавить комментарий