М’ясний салат з кускусом і черрі: з’їдається за один вечір

М'ясний салат з кускусом і черрі - відмінний рецепт Кулінарія

Простий, швидкий і смачний салат, який можна готувати на вечерю хоч кожен день.

Для приготування салату візьміть:

  • Кускус – 100 гр.
  • Черрі – 15 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Зелена цибуля
  • Листя салату – 100 гр.
  • Олія – 5 ст.л.
  • Лимонний сік – 3 ст.л.
  • Сіль, перець – за смаком

Яловичину відваріть до повної готовності і наріжте уздовж волок на невеликі шматочки.

Кускус залийте гарячою водою (тільки закипілою), знадобиться 150 мл води, накрийте тарілкою відповідного розміру або кришкою, через 10 хвилин він буде готовий.

Черрі помийте і поріжте їх навпіл. Цибулю порей наріжте кільцями.

Для заправки змішайте олію з лимонним соком.

У мисці змішайте листя салату порвані руками, яловичину остиглу, кускус, помідори і цибулю. Заправте салат і насолоджуйтеся його смаком!

Rate article
Залишити відповідь