Продукти:
- Помідори – 3 кг;
- Огірки – 1 кг;
- Капуста – 1 кг;
- Цибуля – 1 кг;
- Болгарський перець – 1 кг.
Для маринаду:
- Соняшникова олія – 250 гр;
- Цукор – 250 гр;
- Сіль – 3 стол. ложки;
- Оцет 9% – 3 стол. ложки;
- Лавровий лист – 10 шт .;
- Чорний перець – 20 горошин;
- Запашний перець – 10 горошин.
Приготування
Для початку овочі грубо поріжемо і нашаткуємо капусту. Потім всі овочі змішаємо.
Додамо соняшникову олію, цукор, сіль, оцет, лавровий лист і перець.
Поставимо на вогонь і варити з моменту закипання 5-7 хвилин.
Укладемо в чисті стерилізовані банки.
Закатати і укутати ковдрою. Смачного!