Китайські коржі з зеленою цибулею. Хрустка скоринка і м’яка текстура всередині!

Китайські коржі з зеленою цибулею - рецепт приготування Кулінарія

Рецепт таких коржів передається в Китаї з покоління в покоління.

Складові:

  • 225 г борошна
  • 150 мл. кип’ятку
  • 1 ч.л. кунжутної олії
  • 4 пір’їнки зеленої цибулі

Приготування:

Просіваємо борошно в миску. Додаємо сіль, кунжутну олію і кип’яток і дуже швидко замішуємо тісто, швидко розмішуючи суміш дерев’яною ложкою (паличками), поки все борошно не намокне.

Тісто збереться пластівцями.

Китайські коржі з зеленою цибулею. Хрустка скоринка і м'яка текстура всередині!

Залишаємо тісто охолонути і вимішуємо руками до однорідності.

Потім скачуємо в кулю, повертаємо в миску і накриваємо рушником на 20-30 хв.

Посипаємо робочу поверхню борошном і розкачуємо тісто в прямокутник або квадрат товщиною 2-3 мм. Змащуємо олією і посипаємо цибулею.

Китайські коржі з зеленою цибулею. Хрустка скоринка і м'яка текстура всередині!

Скачуємо тісто щільно в рулет і нарізаємо його на 12 частин.

Китайські коржі з зеленою цибулею. Хрустка скоринка і м'яка текстура всередині!

Защипуємо кожен шматочок з обох сторін, приплющуємо грудочки долонею і розкачуємо в тонкий корж діаметром близько 10 см.

Китайські коржі з зеленою цибулею. Хрустка скоринка і м'яка текстура всередині!

Нагріваємо олію на середньому вогні (олії не шкодуйте, у коржів повинна вийти хрустка скоринка). Смажимо коржі до золотистого кольору. Смачного!

Китайські коржі з зеленою цибулею. Хрустка скоринка і м'яка текстура всередині!

Китайські коржі з зеленою цибулею. Хрустка скоринка і м'яка текстура всередині!

Rate article
Залишити відповідь