Курка в лаваші. І тісто, і курка, і начинка незрівнянні

Кулінарія

Цікавий рецепт приготування курки з смачною і соковитою начинкою. М’ясо виходить дуже ніжним і пряним. Спробуйте цей рецепт і ви приємно здивуєте своїх близьких!

Інгредієнти:

  • лаваш (2-3 листа);
  • курка (беру цілу);
  • часник;
  • рослинна олія;
  • спеції за смаком.

Для начинки нам знадобиться:

  • сир;
  • часточка лимона;
  • помідори.

Зверху курку обмазуємо спеціями. Сир і помідори подрібнюємо і щільно укладаємо в курку.

Починаємо укладати. Листи лаваша кладемо внахлест, зверху змащуємо олією. Курку кладемо на край лавашу і починаємо щільно згортати, заправляючи краї всередину.

Застеляємо деко фольгою. Викладаємо на нього наш згорток і зверху змащуємо лаваш олією. Закриваємо нещільно зверху курку фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Пекти згорток потрібно від 1 години. Час приготування залежить від розміру курки.

Щоб згорток підрум’янився за 15-20 хв. до готовності зніміть з нього верхню фольгу.

За бажанням посипте готову страву свіжою зеленню, особливо добре воно поєднується з кінзою. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий