Курячі рулетики в паніровці з манки

Курячі рулетики, рецепт приготування Кулінарія

Курячі рулетики – страва, яка подобається багатьом. А сьогодні ми пропонуємо вам приготувати їх в незвичайній паніровці, яку готувати будемо на основі манки. Повірте, закуска вийде такою смачною, просто пальчики оближеш.

Необхідні продукти

  • 2 курячих філе
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 100 грам сиру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 куряче яйце
  • сіль, перець за смаком
  • 100 грам манки
  • рослинна олія

Починаємо готувати

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору, кладемо в миску.

Додаємо терту моркву, зелень (за бажанням) і сіль, перемішуємо.

Сир натираємо на тертці і додаємо до овочів, перемішуємо.

Куряче філе нарізаємо тонкими шматочками, накриваємо плівкою і добре відбиваємо.

На шматочок курки кладемо начинку і звертаємо в рулетик. Точно також чинимо з кожним шматочком.

У миску вбиваємо куряче яйце, додаємо сіль, перець і перемішуємо виделкою.

Беремо одну паличку, занурюємо в яйце і обвалюємо у манці. Точно також обвалюємо кожен рулетик.

Кладемо отримані палички на сковороду і обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Rate article
Залишити відповідь