Курячі котлети з сиром. Цей смак зведе з розуму кого завгодно

Кулінарія

Тепер готую тільки так! Смачно виходить!

Складові:

  • ✓ Куряча грудка – 500 г
  • ✓ Батон – 200 г
  • ✓ Молоко (тепле) – 1/2 склянки
  • ✓ Вершкове масло – 6 столових ложок
  • ✓ Сіль – 1/2 чайної ложки
  • ✓ Часник – 1 зубчик
  • ✓ Щіпка перцю
  • ✓ Панірувальні сухарі – 1/2 склянки
  • ✓ Соняшникова олія – ​​1 столова ложка
  • ✓ Сир – 100 г

Рецепт приготування

Заливаємо батон теплим молоком.

Курячі грудки, замочений батон і часник пропускаємо через м’ясорубку.

Солимо і перчимо, перемішуємо фарш.

Ліпимо невеликі котлети і в середину поміщаємо невеликий прямокутник сиру.

Закриваємо фарш, так щоб сир не витік.

Обвалюємо котлети в панірувальних сухарях.

Потім, обсмажуємо на вершковому маслі з обох сторін по 3 хвилини.

Перекладаємо котлети в термостойку миску.

Запікаємо в духовці при 180 С 15 хвилин.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий