Кухар з студентської їдальні навчив готувати 1,5 кг котлет з 300 г фаршу: смачні і бюджетні котлети на вечерю

Кулінарія

Цей дивовижний рецепт я дізналася від кухаря студентської їдальні. Незважаючи на свою бюджетність, котлетки виходять чудово смачними!

Які інгредієнти потрібні:

  • 300 г філе курки;
  • Один кг картоплі;
  • Одна цибулина;
  • Одне яйце;
  • Пів батона;
  • Один зубець часнику;
  • Одна стол. ложка борошна;
  • Сіль, перець чорний в залежності від смаку;
  • Олія соняшникова.

Приступаємо до приготування

Для початку приготуйте панірування. За допомогою блендера подрібніть батон з часником, додавши трішки олії.

Викладіть масу на деко і приготуйте в духовці при 180 °. Час запікання – 8-10 хвилин до легкої рум’яності.

Далі переходимо до фаршу. Філе можна перекрутити за допомогою м’ясорубки або теж можете скористатися блендером. Туди ж відправити картоплю, стільки ж, як на стандартні котлети, і цибулину.

Картопля, яка залишився зваріть в шкірці, а після очистіть і перетворите в пюре. Додайте у фарш.

Також в фарш вбийте яйце, додайте нарізану зелень, посоліть, поперчіть за своїм смаком і можете приправити улюбленими спеціями. Перемішайте.

Руки змочіть у воді і сформуйте котлети. Обваляйте їх в паніровці, яку приготували.

Обсмажте котлетки на олії, а потім пропарте під закритою кришкою.

Можете подавати! Навіть гарнір вже готувати не потрібно!

Оцените статью
Добавить комментарий