Кращий пиріг з гарбузом без метушні з тістом. Чому з сиру я не готувала таке раніше?

Пиріг з гарбузом - відмінний рецепт Кулінарія

Просто, смачно і дуже корисно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • гарбуз і яблука – по 300 г;
  • масло вершкове – 50 г;
  • цукор – 100 г;
  • кориця  1 ч.л;
  • лаваш – 2 шт;
  • цедра половини лимона;
  • сир домашній – 700 г;
  • цукор – 100 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • яйця – 2 шт.

Для приготування крихти візьміть:

  • борошно – 50 г;
  • масло вершкове – 50 г;
  • цукор – 50 г.

Гарбуз і яблука очищаємо від шкірки і ріжемо на невеликі кубики.

Розігріваємо вершкове масло з цукром і коли буде однорідна маса, всипаємо гарбуз і яблука, обсмажуємо 3 хвилини на великому вогні, всипаємо корицю і цедру, перемішуємо і обсмажуємо ще 2 хвилини.

Лаваш розкладаємо на столі. Сир змішуємо з яйцями, цукром і ванільним цукром. Викладаємо на лаваш, звертаємо рулетами.

Для крихти з’єднуємо цукор, борошно і вершкове масло, перетираємо в крихту.

Рулети ріжемо на шматки, укладаємо в форму для випічки. Зверху викладаємо шаром яблука з гарбузом і рівномірно розподіляємо. Присипаємо зверху крихтою.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо 20 – 30 хвилин.

Подаємо теплим, хоча і холодним пиріг смачний.

Rate article
Залишити відповідь