Котлети з кабачками в духовці! Простий покроковий рецепт

Кулінарія

Соковиті і м’які котлети з будь-якого фаршу з кабачками в духовці – просто і корисно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який, 800 г;
  • кабачки, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, за смаком;
  • зелень;
  • сіль, перець і спеції.

Процес приготування

Кабачки і цибулю трьом на середній тертці або подрібнюємо блендером.

Змішуємо овочі в фаршем, додаємо пропущений через прес часник, сіль, перець, спеції за смаком, дрібно посічену зелень.

Фарш дуже добре вимішуємо, щоб він став більш щільним.

Порада: вимішують фарш не менше 10 хвилин, тоді котлети будуть соковитими.

Деко змащуємо олією і формуємо котлети, викладаємо у форму.

Наливаємо воду на деко так, щоб третина котлети виявилася у воді.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо близько 35 хвилин.

Змащуємо верх котлет шматочком вершкового масла, щоб рум’яна кірочка стала м’якше і вся котлета була ще соковитіша.

Порада: на свій смак ви також можете зробити і підливу до котлет.

Оцените статью
Добавить комментарий