Кокосовий торт з великою кількістю шоколаду

Кулінарія

Такий кокосовий торт з великою кількістю шоколаду стане одним з улюблених десертів, причому він ніколи не вплине на Вашу вагу, так що готуйте частіше.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 6 шт;
  • цукор, 350 г;
  • ванільний цукор, 1 пачка;
  • кокосова стружка, 350 г.

Для приготування ганаша:

  • шоколад, 400 г;
  • вершки жирні, 300 мл.

Процес приготування

Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром, ставимо на водяну баню. Нагріваємо до теплого стану, коли цукор весь розчиниться і переливаємо в чашу міксера. Збиваємо 10 хвилин.

Поступово всипаємо кокосову стружку і перемішуємо лопаткою. Може вам буде потрібно більше стружки, дивіться по тісту – воно повинно бути як для звичайного бісквіта.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусах і випікаємо 20 хвилин, перевіряємо готовність.

Змішуємо всі інгредієнти для ганаша і варимо до густого стану.

Бісквіт охолодити і ріжемо на 3 частини, вирівнюємо краї.

Формуємо торт, промазуючи шоколадом, змащуємо верх і боки ганашем, посипаємо тертим шоколадом або поливаємо розтопленим.

Оцените статью
Добавить комментарий