Такий кокосовий торт з великою кількістю шоколаду стане одним з улюблених десертів, причому він ніколи не вплине на Вашу вагу, так що готуйте частіше.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 6 шт;
- цукор, 350 г;
- ванільний цукор, 1 пачка;
- кокосова стружка, 350 г.
Для приготування ганаша:
- шоколад, 400 г;
- вершки жирні, 300 мл.
Процес приготування
Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром, ставимо на водяну баню. Нагріваємо до теплого стану, коли цукор весь розчиниться і переливаємо в чашу міксера. Збиваємо 10 хвилин.
Поступово всипаємо кокосову стружку і перемішуємо лопаткою. Може вам буде потрібно більше стружки, дивіться по тісту – воно повинно бути як для звичайного бісквіта.
Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
Духовку розігріваємо до 180 градусах і випікаємо 20 хвилин, перевіряємо готовність.
Змішуємо всі інгредієнти для ганаша і варимо до густого стану.
Бісквіт охолодити і ріжемо на 3 частини, вирівнюємо краї.
Формуємо торт, промазуючи шоколадом, змащуємо верх і боки ганашем, посипаємо тертим шоколадом або поливаємо розтопленим.