Хачапурі на сковороді на швидку руку: легко і швидко

Хачапурі на сковороді - рецепт приготування Кулінарія

Рецепт хачапурі на сковороді. Від вас буде потрібно вибрати необхідний сир, приготувати тісто і відправити його на сковороду!

Отже, для приготування хачапурі нам знадобляться:

  • Сир – можете взяти сир моцарелла або сулугуні- 400 (чотириста) грам
  • Борошно – 250 (двісті п’ятдесят) грам
  • Сметана (я раджу 20% жирності) – 200 (двісті) грам
  • Яйця курячі – 1 (одна) штука
  • Сіль – пів чайної ложки
  • Масло (вершкове) – 50 (п’ятдесят) грам
  • Олія (рослинна) – 2 (дві) столових ложки

Простий рецепт хачапурі на сковороді до вашої уваги:

Відокремте білок від жовтка. Білок додайте до борошна, в середині зробіть ямку.

В неї посипте сіль, я кладу пів чайної ложки потім налийте рослинну олію.

Додайте сметану і перемішайте.

Після того, як мука вбере в себе всі додані до неї індігріенти, починайте місити тісто.

Доведіть тісто до однорідної маси, загорніть в пакет і відкладіть на тридцять хвилин.

Сир натріть. Жовток і розтоплене вершкове масло додайте до сиру, все перемішайте.

Поверніться до тіста. Розкачайте в коло, потім сформуйте ковбаску, і розділіть на 6 частин.

Кожну частину посипте трохи борошном і розгорніть за допомогою качалки в тонкий корж. В середину коржа викладіть столову ложку начинки.

Розімніть трохи начинку по коржику, зберіть краї тіста як на хінкалі, тобто, з усіх боків до середини, підніміть краї тіста, защипуючи їх.

Переверніть, приплюсніть їх

На розігріту сковороду викладіть хачапурі. Сковорода повинна бути сухою, смажимо БЕЗ олії

Кожну сторону обсмажуємо до золотистого кольору

Хачапурі на сковороді готові!

Rate article
Залишити відповідь