Картоплю тепер готую тільки так. Відмінний варіант на обід і на вечерю

Кулінарія

Кращий гастрономічний експеримент з картоплею, який я коли-небудь зустрічала! Смажена картопля – шкідлива для здоров’я, варена – занадто «нудно», а цей варіант ідеальний!

Інгредієнти:

  • 500 г відвареної картоплі;
  • 200 г курки (копченої);
  • 80 г сиру (твердого);
  • кріп, цибуля – на смак;
  • перець, сіль, спеції – за смаком;
  • 50 мл. олії;
  • соус, майонез, сметана – на вибір.

Спосіб приготування:

1. Попередньо відварити в підсоленій воді картоплю, натерти на тертці.

2. Курку нарізати маленькими кубиками.

3. Сир натерти на тертці.

4. Перемішати картоплю, курку і сир разом. Додати в суміш кріп і цибулю. Посипати спеціями.

5. Сформувати котлетки довгастої форми і викласти в два ряди на деко.

6. Запікати їх прямо на ньому, попередньо змазаним маслом, або застеливши пергаментом. Обов’язково змащуємо “котлетки” зверху соняшниковою олією, щоб вони не були сухими.

7. Процес випікання займає п’ятнадцять хвилин. Духовку варто розігріти до 180 о С.

Дуже смачно і ситно! Можна подавати з соусом, майонезом або сметаною. На ваш розсуд!

Оцените статью
Добавить комментарий