Капустяний салат з болгарським перцем на зиму

Кулінарія

Складові:

  • Капуста – 1 середній качан;
  • Морква – 2-3 штуки середніх;
  • Цибуля – 2 штуки;
  • Перець болгарський – 3-4 штуки (бажано різних кольорів, для краси)
  • Часник – 3-4 великих зубчики;
  • Можна додати зелень.

Для маринаду:

  • Вода – 1 літр;
  • Сіль – 2 ст л .;
  • Цукор – 0,5 склянки;
  • Оцет – 100 мл
  • Соняшникова олія – 0,5 склянки;
  • Лавровий лист;
  • Перець горошком.

Всі інгредієнти нашаткувати, моркву натерти, перемішуємо і залишаємо хвилин на 30-40. Потім розкладаємо в банку, не сильно утрамбовуючи.

Маринад: вода як закипить додаємо всі інгредієнти і заливаємо нашим маринадом капусту. Закручуємо кришкою, ставимо до повного охолодження і потім в підвал! Готово!

А взимку смачна, хрустка капуста. У мене з даної кількості вийшла 3-х літрова банка і одна літрова.

Оцените статью
Добавить комментарий