Як приготувати смачні булочки. Смак булочок з дитинства

Кулінарія

Смак цих булочок знайомий нам з дитинства. Ароматна хрустка скоринка і шалено ніжна сирна начинка. Чи відчуваєте цей смак у роті?

Приготуйте для своїх близьких чудовий десерт, який точно не залишить нікого байдужим.

Інгредієнти:

  • Здобне дріжджове тісто 1 кг;
  • Сир 500 г;
  • Цукор 100 г;
  • Куряче яйце 1 штука;
  • Молоко за смаком;
  • Ваніль за смаком.

Спосіб приготування:

Для приготування начинки в сир кімнатної температури додаємо яйце, ванільний цукор і звичайний цукор. Все добре перемішуємо, якщо начинка дуже рідка додайте столову ложку борошна або манки.

Тісто, що підійшло розгортаємо і робимо коржі, залишаємо їх на поверхні підійти на пару хвилин.

Розкачуємо корж. На ній робимо 3 розрізи, щоб кожен сектор був більшим попереднього.

В середину коржика складаємо ложку начинки. Далі найменшу з трьох частин обертаємо навколо сиру і скріплюємо. Теж саме робимо з іншими 2-ма частинами.

Місце скріплення повинно бути максимально близько до основи булочок, щоб вони не падали.

Ми залишаємо булки трохи підійти.

Змішуємо жовток і молоко. Змащуємо цією сумішшю булочки. Випікаємо їх при 180 С до готовності.
Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий