Як приготувати швидкий медовик за 30 хвилин

Кулінарія

Якщо я чую слово «торт», то уявляю тривалий і важкий процес приготування, бардак на кухні і купу посуду. Винятком можна назвати тільки вафельний тортик зі згущеним молоком. І для мене завжди було дивно, як моя подруга кожен раз встигає приготувати медовик до мого приходу. Іноді я попереджаю її всього за півгодини!

В один прекрасний день цікавість узяла верх, і я запитала. Подруга посміхнулася і сказала, що на приготування багатошарового торта у неї йде не більше півгодини. Я була в шоці, адже це – мій улюблений торт, і я прекрасно розумію, що готується він куди довше. Але тепер і в моїй кулінарній скарбничці є рецепт медовика за 30 хвилин.

Інгредієнти

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Мед – 100 г
  • Сіль – 1 дрібка.
  • Вершкове масло – 75 г
  • Пшеничне борошно – 180 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Сметана – 500 г
  • Цукрова пудра – 75 г
  • Ванільний цукор – 20 г

Збийте яйця з цукром і сіллю. Додайте розтоплене вершкове масло кімнатної температури і мед, збийте до однорідності.

Змішайте борошно з розпушувачем і всипте їх в яєчну суміш. Перемішайте до однорідного стану міксером.

Застеліть форму для випікання пергаментом і рівномірно розподіліть тісто. Випікайте корж близько 10 хвилин в духовці, розігрітій до 180 ° С. Залиште його остигати.

Тим часом приготуємо крем. Змішайте сметану, ванільний цукор і цукрову пудру.

Зріжте краї коржа і розріжте його на 4 рівні частини. Сформуйте торт, чергуючи коржі і крем. Готовий торт змастити і з боків.

Підсушіть обрізки коржів в духовці і подрібніть їх в крихту. Посипте торт зверху і з боків. По можливості залиште медовик на 30 хвилин в холодильнику, щоб він просочився.

Як приготувати швидкий медовик за 30 хвилин

Швидкий медовик почав рятувати і мене перед приходом гостей. Прості інгредієнти, мінімум витрачених зусиль і півгодини часу – ідеальне поєднання для вічно зайнятої людини. А ніхто й не здогадається, що приготований торт на швидку руку!

Оцените статью
Добавить комментарий