Як приготувати шоколадне масло вдома: рецепт з минулого

Кулінарія

Смачне шоколадне масло зараз готую вдома! Як в дитинстві! Тоді все було набагато смачніше, навіть шоколадне масло.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове (саме масло, смачне і якісне!) – 200 г
  • Шоколад – 25 г (я завжди додаю чорний шоколад)
  • Какао – 2 ст.л.
  • Цукрова пудра – 80 г

Спочатку потрібно розтопити шоколад. Це можна зробити по-різному. Найпростіше поставити в мікрохвильовку і почекати пару хвилин. Але можна і на водяній бані, звичайно. Перемішую ложечкою.

Вершкове масло потрібно брати смачне і якісне (зрозуміло, що від нього залежить смак десерту), даю йому трохи постояти на столі, щоб розм’якшилося. До масла додаю цукрову пудру і какао. Перемішую. Потім сюди ж відправляю розтоплений шоколад.

Важливо, щоб шоколад не був гарячим!

Знову добре перемішую і викладаю масло в форму, застелену харчовою плівкою.

Усе! Перекладаю на тарілочку, плівку прибираю і можна намазувати на булочку.

Оцените статью
Добавить комментарий