Як я печу млинці без соди, дріжджів і розпушувача (з купою дірочок і дуже тонкі виходять)

Кулінарія

Такі млинці виходять дуже смачними, «мереживними». Можна використовувати різні начинки.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко, 250 мл;
  • окріп, 150 мл;
  • яйця, 2 шт;
  • сіль щіпка;
  • цукор, 1 ст.л;
  • борошно, 250 г;
  • олія, 1 ст.л;
  • сало шматочок.

Процес приготування

Просіваємо борошно і з’єднуємо її з сіллю і цукром.

Порада: любителям солодких млинців і начинок, можна в тісто додати більше цукру і ванілін.

Тепле молоко вливаємо в суху суміш і все ретельно перемішуємо вінчиком, щоб не було грудок.

Вводимо яйця і рослинна олія, перемішуємо.

Вливаємо окріп і вимішуємо до однорідності. Маса буде рідкою, такою і повинна бути, щоб млинці виходили тонкими і мереживними.

Сковороду розігріваємо, змащуємо салом і випікаємо млинці.

Коли складаєте, можна ще змащувати шматочком вершкового масла, тоді млинці будуть ще й ароматними.

Оцените статью
Добавить комментарий