Як готувати голубці по-румунськи. Таких смачних ви ще не пробували

Кулінарія

Нижче наводиться спосіб приготування голубців по-румунськи. Вони мають назву Sarmale. Це дуже смачні та соковиті голубці. Приготувати їх можна з грибами, беконом, квашеною капустою або фаршем.

Інгредієнти:

  • 1 морква;
  • 1 білокачанна капуста;
  • 2 гілки свіжого кропу;
  • 2 гілки свіжої петрушки;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 2 помідори;
  • 4 зубчики часнику;
  • 50 грамів довгого рису;
  • 100 грамів твердого сиру;
  • 150 грамів фаршу;
  • чорний мелений перець;
  • рослинна олія;
  • 30 грамів сметани;
  • морська сіль;
  • 100 мл води.

Як приготувати:

1. Капусту потрібно розігріти в мікрохвильовій печі на протязі 10 хвилин, після чого обдати холодною водою.

2. Потім у капусти слід відокремити листя та зрізати потовщення.

3. Рис необхідно варити, поки він не буде наполовину готовий.

4. Моркву та цибулю почистити, подрібнити та обсмажити на рослинній олії.

5. Обсмажені овочі потрібно змішати з рисом, фаршем, сіллю та перцем.

6. З капусти та начинки робляться голубці та кладуться на деко, яке потрібно змазати олією.

7. Потім додається вода, накривається фольгою та готується у духовці 30 хвилин за температури 200 градусів.

8. Голубці змащуються заправкою та запікаються ще на протязі 15 хвилин. Приємного апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий