Яблучно-морквяний суп-пюре: смачне поєднання

Кулінарія

Подавати такий суп можна в чашці або креманкці. Виходить він смачний і дуже ніжний і вашим близьким він обов’язково припаде до смаку.

Необхідні продукти

  • 6 штук моркви
  • 1 цибулина
  • 1 цибуля-порей
  • 2 сантиметри імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • 1 яблуко
  • 1,5 мілілітра овочевого бульйону або води
  • 30 мілілітрів оливкової олії

Починаємо приготування

Очищаємо від шкірки моркву і яблуко, а потім нарізаємо середніми шматочками. Очищаємо цибулю, часник і імбир, ріжемо на дрібні шматочки.

У невеликій сотейник наливаємо оливкову олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо її до прозорості, потім додаємо часник і імбир. Тушкуємо овочі протягом 3 хвилин.

Під час гасіння овочів ставимо бульйон на плиту і доводимо до кипіння. Потім додаємо в нього смажені овочі і варимо протягом 2 хвилин.

Через відведений час кладемо в овочі моркву і яблуко, варимо їх до м’якого стану.

З готового супу зливаємо частину бульйону і пюруємо овочі. За необхідності додаємо злитий бульйон і доводимо суп до потрібної консистенції.

Готовий суп доводимо до кипіння і подаємо до столу.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий