Я знайшла рецепт ідеальної повітряної сирної запіканки. Виявляється, зовсім не потрібні борошно і манка

Кулінарія

Я не знаю людину, яка б не любила сирну запіканку. Ця страва фактично супроводжує нас все наше життя, починаючи з дитячого садка. Це справжній смак дитинства, це улюблені ласощі дітей і дорослих. Але чи всі вміють її готувати?

Рецептів сирної запіканки безліч, достатньо відкрити будь-яку пошукову систему в Інтернеті і ввести туди назву страви.

Я зізнаюся чесно, у мене запіканка не виходить майже ніколи такою, якою я хочу її бачити. Точніше, не виходила. Зовсім недавно я все ж розгадала одну з головних завдань свого життя! Я знайшла той самий рецепт, який дозволяє запіканці вийде просто бомбічний. Завдяки невеликому секрету улюблена страва виходить з духовки неймовірно високою, але при цьому повітряною, легкою, запіканка виходить саме такою, якою я намагалася зробити її всі ці роки.

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом цієї самої ідеальної запіканки.

Можливо, багато хто з вас його знають і без мене, тому стаття для тих, хто, як і я довгий час просто переводить сир та інші продукти в пошуках досконалості.

Отже, що ж нам необхідно для приготування найсмачнішої і повітряної сирної запіканки?

Інгредієнти:

  • Сир домашній – 500 г
  • Яйце – 4 шт
  • Цукор – 7 ст. л.
  • Сметана (20%, з гіркою) – 2 ст. л.
  • Крохмаль (з гіркою) – 2 ст. л.
  • Ванілін
  • Ізюм (за бажанням)

Приготування:

1. Збиваємо сир, жовтки, цукор, сметану, крохмаль, ванілін.

2. Збиваємо білки.

3. Змішуємо сирну масу зі збитими білками.

4. За бажанням додаємо ізюм або інші сухофрукти.

5. Викладаємо в високу і невелику по діаметру форму, застелену пергаментним папером, змащену вершковим маслом.

6. Випікаємо при 180-200 градусах 30-40 хвилин.

От і все. Відкривши духову шафу, ви побачите справжнє диво, а потім, спробувавши це блаженство, отримаєте справжнє задоволення. Я тепер готую сирну запіканку лише так і ніяк інакше. Спробуйте і ви.

Сподіваюся, що моя стаття була для вас корисною. Будьте здорові і приємного апетиту.

Оцените статью
Добавить комментарий