Грибочки по-венесуельські: готуємо за 5 хвилин

Кулінарія

Представляємо вашій увазі рецепт грибочків по-венесуельські, які готуються за 5 хвилин. Так шампіньйони ви ще не готували! Рецепт просто приголомшливий. Грибочки виходять ніжні, ароматні і неймовірно апетитно виглядають. Їх можна поставити до святкового столу в якості закуски, ваші близькі і гості залишаться під враженням.

Необхідні продукти:

  • гриби – 500 гр
  • яблучний оцет 5% – 130 мл
  • сіль – 1 ч.л
  • цукор – 1 ст.л
  • горошини чорного перцю – 15 шт
  • часник – 6 зубчиків
  • лавровий лист – 4 шт

Починаємо приготування:

Гриби нарізаємо великими шматочками, якщо маленькі то залишаємо цілими.

Беремо глибоку сковороду, наливаємо оцет, додаємо сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист і часник, пропущений через прес.

Все добре перемішуємо і додаємо гриби, перемішуємо.

Масу накриваємо кришкою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Проварюємо їх на повільному вогні 5 хвилин. У міру приготування гриби можна перемішати кілька разів.

Готові гриби знімаємо з вогню, перекладаємо в миску і залишаємо при кімнатній температурі до теплого стану. А потім перекладаємо в холодильник і залишаємо на 4 години.

Через відведений час можна подавати до столу. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь