Горіховий торт – готується буквально за півгодини

Горіховий торт - рецепт приготування Кулінарія

Смачний торт з простого набору продуктів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 280 г;
  • маргарин – 140 г;
  • цукор – 60 г;
  • яйця – 2 шт.

Для начинки візьміть:

  • згущене молоко – 300 мл;
  • горіхи подрібнені будь-які – 200 г.

Розм’якшуємо маргарин при кімнатній температурі і змішуємо з цукром і яйцями до однорідної маса.

Просіваємо борошно і додаємо спочатку тільки половину маси, вимішуємо до однорідності, потім домішуємо іншу муку і добре вимішуємо тісто, яке повинно бути повітряним.

Форму для запікання застеляємо фольгою, викладаємо тісто і розподіляємо його по дну форми і формуємо бортики, щоб не витікала начинка.

Обсмажуємо горіхи, подрібнюємо до невеликих шматочків за допомогою блендера і змішуємо зі згущеним молоком.

Викладаємо начинку на тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин. Коли згущене молоко придбає ніжний кремовий відтінок, пиріг готовий.

Остиглий пиріг ріжемо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Rate article
Залишити відповідь