Гречаники: рецепт смачної і ситної страви

Кулінарія

Гречаники готують в Україні з фаршу і гречки, пропорції можна варіювати за бажанням. Особливо смачні гречаники з соусами!

Вам знадобляться:

  • фарш з будь-якого м’яса – 550 г;
  • гречка – 160г;
  • яйця – 2 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • соус томатний – 190 г;
  • сіль, перець, борошно, олія – опційно.

Варимо гречку, охолоджуємо, в фарш вводимо яйце, 1 цибуля, сіль, перець.

Все вимішуємо, вводимо гречку, вимішуємо знову.

Робимо котлетки високого типу, обвалюємо у борошні, смажимо в олії.

Другу цибулину формуємо півкільцями, обсмажуємо, вводимо соус, тушимо.

Можна додати приправи, часник. Закладаємо котлетки і тушимо 22 хвилини.

Оцените статью
Добавить комментарий