Готуємо будь-яке м’ясо за 5 хвилин!

Кулінарія

За цим рецептом можна приготувати будь-яке м’ясо за 5 хвилин! Воно буде смачним, соковитим! Весь секрет у заливці!

Продукти:

  • Яйце куряче – 2 шт
  • Гірчиця – 1 ст л
  • Крохмаль – 1 ст л
  • Сіль – 1 ч л
  • Суміш перців – 1 ч л
  • Олія – ​​1 ст л
  • Кунжут – 2 ч л
  • М’ясо – 500 г

Як приготувати експрес м’ясо:

Отже, готуємо підливку.

Змішуємо яйця, крохмаль, гірчицю, сіль, перець. Додайте свої улюблені спеції. Гірчицю можна брати абсолютно будь-яку. І смак буде трохи варіюватися.  Підливка готова.

Нарізаємо м’ясо зручними вам шматочками і перемішуємо з заливкою. Відправляємо ємність в холодильник. Бажано, на ніч.

Але весь секрет у тому, що м’ясо може так зберігатися навіть кілька днів! Коли потрібно буде подавати обід-вечерю, залишиться лише підсмажити.

На розпеченій сковороді з олією обсмажити шматочки м’яса з двох сторін, посипаючи кунжутом. Смажиться м’ясо дуже швидко. Як тільки зарум’янилося, відразу і готово!

Оцените статью
Добавить комментарий