Гірчично-часникові мариновані помідори. Закриваю давно і щороку!

Кулінарія

На смак гоструватий-солоденькі, просто незрівнянні!

Мариновані помідори, я так закриваю вже дуже давно. Завдяки гірчиці, часнику і цукру, смак виходить гостро солодкий, спробуйте, не пошкодуєте!

Складові:

На 1 л. банку:

  • 1 чайн. ложка насіння гірчиці
  • 1 чайн. ложка товченого часнику
  • 1 чайн. ложка соняшникової олії
  • На 3 л. маринаду (вистачить на 9 банок)
  • 3 стол. ложки солі
  • 12 стіл. ложки цукру
  • 6 стол.ложки 9% оцту

Стерилізуємо як зазвичай, мені так зручніше!

Детальне приготування заготовки дивіться у відео нижче. Вдалих заготовок і смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий