Дуже смачні пончики з начинкою – рецепт приготування

Смачні пончики з начинкою - детальний рецепт Кулінарія

Такі пончики обожнюють мільйони. Вони виходять ніжні і невагомі, як пух. Начинку можна використовувати будь-яку. Це може бути варене згущене молоко або ароматний джем. Ви можете створювати пончики за своїм бажанням. Також ви можете не використовувати начинку, а подавати пончики просто присипавши цукровою пудрою або з горнятком розтопленого шоколаду.

Необхідні продукти

  • 3 жовтки
  • 50 грам цукру
  • 5 грамів солі
  • 15 грам ванільного цукру
  • 270 мілілітрів молока
  • 11 грам сухих дріжджів
  • 500 грам пшеничного борошна
  • 50 грам вершкового масла
  • 350 грам вареного згущеного молока
  • 1 чайна ложка цукрової пудри
  • соняшникової олії

Процес приготування пончиків

У чашку кладемо жовтки, додаємо цукор, ванільний цукор і сіль, перемішуємо все віночком і додаємо молоко. Знову перемішуємо. У масу просіваємо частину борошна і всипаємо дріжджі. Знову все перемішуємо і всипаємо просіяне борошно, замішуємо тісто. В процесі замісу в тісто додаємо м’яке вершкове масло.

Готове тісто перекладаємо на робочу поверхню і вимішуємо ще 5-7 хвилин.

Змащуємо миску рослинним олією і кладемо тісто. Накриваємо кришкою і прибираємо в тепле місце для вистоювання на 1 годину.

Готове тісто перекладаємо на робочу поверхню і розкачуємо в пласт шириною 1 см. Вирізуємо склянкою кружки, а залишки обминаємо і накриваємо кришкою.

Перекладаємо пончики на шматочок пергаментного паперу і накриваємо рушником, залишаємо на 20 хвилин.

У глибоку сковороду наливаємо рослинне олію і кладемо пончики. Смажимо на середньому вогні до рум’яного кольору з двох сторін. Готові пончики викладаємо на паперовий рушник. Таким чином смажимо всі пончики.

Варене згущене молоко перекладаємо в кондитерський мішок.

Беремо пончик, робимо в середині отвір і заповнюємо начинкою. Потім перекладаємо на тарілку і присипаємо цукровою пудрою.
Готові пончики подаємо до столу.

Rate article
Залишити відповідь