Незвичайна закуска, яка стане головною прикрасою вашого святкового столу.
Для приготування закуски нам знадобляться такі інгредієнти:
- шпинат – 150 грам
- яйця курячі – 2 штуки
- борошно – 2 столові ложки
- сметана – 1 столова ложка
- червона риба – 150 грам
- сир домашній – 200 грам
Крок 1: Почнемо зі шпинату – його необхідно перебити блендером до однорідної маси. Я використовую заморожений шпинат.
Крок 2: Сирі яйця розбийте і відокремте білки від жовтків. Жовтки додаємо до шпинату.
Крок 3: До шпинату з жовтками відправляємо сметану і борошно. Перемішуємо всі інгредієнти.
Крок 4: До білків додайте сіль і збивайте до тих пір, поки маса не стане пишною.
Крок 5: Шпинатна масу з’єднайте зі збитими білками і ретельно перемішайте (але не збивайте більше).
Крок 6: Форму для запікання застеліть пергаментом і викладіть тісто. У вас повинен вийде квадратний корж.
Крок 7: Випікайте корж 20 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Крок 8: Коли корж охолоне, розрізати його на три рівні частини. Кожну з частин рівномірно змастіть сиром і покладіть один на одного.
Крок 9: Розріжте закуску на порційні шматочки.
Крок 10: Зверху прикрасьте кожне тістечко рибою і зеленню.