Друг після відвідин Грузії розповів як приготувати смачний шашлик. Вийде у кожного

Кулінарія

Для хорошого шашлику візьміть баранину або свинину, які замаринуйте лише в цибулі зі спеціями. Їх ви можете вибирати на свій смак: хмелі-сунелі, уцхо-сунелі, мелений коріандр, мелений базилік або мелений часник.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг свинячих ребер
  • 1,5 кг свинячої вирізки
  • 1 кг цибулі
  • сушений базилік
  • сіль
  • чорний мелений перець

приготування:

Добре промийте вирізку, приберіть зайву плівку. Після, підготовлену вирізку наріжте на порційні шматочки.

Підготуйте ребра, розріжте їх, як показано на фотографії нижче.

Врахуйте, що шматочки не варто нарізати дрібно, вони в такому вигляді швидко засохнуть і соковитого шашлику вже точно не вийде.

Не забудьте поперчити і посолити м’ясо з усіх боків, додайте улюблені спеції.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями, після пересипте її в підготовлений заздалегідь пакет і добре розімніть. Туди ж відправте м’ясо і добре все перемішайте.

Пакет щільно зав’яжіть і відправте в холодильник на добу.

Через добу можете готувати шашлики, попутно обсмажуючи м’ясо з усіх боків.

А як ви маринуєте шашлики?

Оцените статью
Добавить комментарий