Домашній шоколад – ласощі за 10 хвилин

Кулінарія

На приготування такого шоколаду у вас піде не більше 15 хвилин. Мені про цей рецепт розповіла подруга: в її родині всі люблять поласувати солоденьким.

Я приготувала такий шоколад, і мої діти оцінили по достоїнству цей чудовий десерт. Але головне, я впевнена в якостях інгредієнтів. Тому ми практично не купуємо солодке в магазинах.

Шоколад – це десерт, який люблять жінки, чоловіки, діти. Він корисний абсолютно всім, піднімає настрій.

Рецепт, який пропоную, складається з доступних і простих інгредієнтів.

Вивчіть цю просту покрокову інструкцію приготування шоколаду і порадуйте своїх близьких.

Необхідні інгредієнти:

  • 270 г сухого молока;
  • 180 г цукру
  • 120 г вершкового масла;
  • 100 мл питної води;
  • 50 г какао;
  • лісові горіхи (можна взяти волоські або родзинки).

Технологія приготування:

1. Змішати сухе молоко з какао до однорідної консистенції.

2. Закип’ятити воду, додати цукор, щоб утворився сироп. Отриманий сироп потримати на вогні 6 хвилин з моменту закипання. Ви побачите, як ваш сироп почне загусати. Тепер прийшов час додати вершкове масло. Ретельно перемішувати, поки масло не розтане.

3. З’єднати масляний сироп з сумішшю молока і какао. Додати лісові горіхи (волоські горіхи або родзинки) за смаком. Горіхи повинні бути досить добре подрібнені. Перемішати суміш до однорідної консистенції.

4. Вилити нашу заготовку в приготовану форму. Шоколадну суміш ретельно розрівняти. Поставити домашній шоколад в холодне місце на кілька годин.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий