Домашні цукерки «Баунті» – смачніше за магазинні

Цукерки «Баунті», рецепт приготування Кулінарія

Багато хто любить шоколадні батончики «Баунті» з ніжною кокосовою начинкою. Особливо від таких солодощів не відірвати дітей. Виявляється, такі цукерки можна легко приготувати в звичайних домашніх умовах. Вони вийдуть навіть смачніше, ніж магазинні, тому що відчувається тільки натуральний смак інгредієнтів. А сам склад дуже простий. Процес приготування абсолютно не складний, але доведеться затратити час на охолодження цукерок в холодильнику.

Інгредієнти:

  • Кокосова стружка – 100 г
  • Вершки – 100 мл
  • Шоколад молочний – 150 г
  • Цукор – 50 г
  • Вершкове масло – 20 г

Рецепт приготування:

У каструльку наливаємо вершки, кладемо вершкове масло.

Всипаємо цукор і ставимо на невеликий вогонь.

Підігріваємо, помішуючи, поки цукор і масло не розчиниться, потім знімаємо з вогню.

Додаємо в суміш кокосову стружку і добре перемішуємо.

Перекладаємо кокосову масу в квадратну або прямокутну форму, яку попередньо вистеляємо харчовою плівкою. Висота шару повинна бути 1,5-2 см. Треба добре розрівняти і утрамбувати масу. Відправляємо форму в морозильну камеру на півгодини.

Дістаємо кокосову масу з форми, потягнувши за краї плівки. Потім розрізаємо ножем на прямокутні «батончики».

Надаємо цукеркам більш рівну округлу форму руками. Знову ставимо в холод: спочатку в холодильник на 1-2 години, потім на 1 годину в морозилку.

Коли Баунті підморозяться, ламаємо шоколадну плитку і розтоплюємо на водяній бані.

Занурюємо батончики (акуратно, тому що вони тендітні) в шоколад, тримаючи його на вилці і зверху поливаючи за допомогою ложки.

Потім, допомагаючи собі ножем, знову перекладаємо на дошку, застелену плівкою. Відправляємо готові цукерки в морозилку на 15-20 хвилин, щоб шоколад застиг.

Баунті в домашніх умовах готові! Зберігати цукерки потрібно в холодильнику.

Rate article
Залишити відповідь