Домашні чебуреки: смачно, швидко, легко

Домашні чебуреки - рецепт приготування Кулінарія

Цей рецепт спеціально для тих, хто хоче спробувати чебуреки, приготовані “по-особливому”. Рецептом поділилася моя подруга, яка працювала в чебуречній близько 7 років.

Вам знадобиться:

  • цибуля – 2-3 шт;
  • оцет 9% – 1 ч. л;
  • сіль – 0,5 ч. л;
  • борошно – 500 гр;
  • м’ясо – 300 гр;
  • олія соняшникова – 1 ст. л;
  • вода – 250 мл.

Як приготувати чебуреки

Спочатку заготовляємо начинку. Цибулі повинно бути порівну з м’ясом.

Готуємо цибулю з м’ясом. Потім потрібно обов’язково посолити. Подрібнюємо в м’ясорубці. Після цього обов’язково додаємо холодної води. Потім це ретельно перемішуємо.

Заготовляємо тісто. Просіваємо борошно. Додаємо воду з оцтом, сіллю і олією. Заготовляємо тісто. У тому випадку, якщо тісто вийшло липким, то додаємо ще муки. Залишаємо тісто на 10 хвилин.

Потім ділимо тісто на 12 частин. Всі частини розкачуємо в коржик так, щоб він був тонким. На один корж викладаємо начинку, а потім накриваємо другим коржем. Защипуємо по краях так, щоб начинка не випадала.

Обсмажуємо чебуреки на сковороді з соняшниковою олією приблизно 10-20 хвилин. Постійно перевертаємо їх, щоб вони обсмажилися рівномірно.

У вас вийшли смачні чебуреки! Подавайте на обідній стіл гарячими, тому що саме в цей час розкривається їх смак. Приємного вам апетиту!

Rate article
Залишити відповідь